Hétvége, kikapcsolódás

2024.05.17. 21:20

Berlinger Attila nyitotta meg a Szekszárdi Pünkösdi Fesztivált

Berlinger Attila, a szekszárdi Babits Mihály Kulturális Központ ügyvezető igazgatója, a Fidesz-KDNP polgármesterjelöltje péntek este a Béla király téren hivatalosan is megnyitotta a Szekszárdi Pünkösdi Fesztivál 2024 programsorozatot, és színpadra szólította Magyarország egyik legkiválóbb zenekarát, a Magna Cum Laudét.

Brunner Mónika

Berlinger Attila pénteken este hivatalosan is megnyitotta a fesztivált. Fotó: Mártonfai Dénes.

Berlinger Attila ügyvezető igazgató, polgármesterjelölt péntek este a Béla király tér szabadtéri színpadán, az Alisca Brass Band koncertje után hivatalosan is megnyitotta a Szekszárdi Pünkösdi Fesztivál 2024 programsorozatot.

A színpadon a Magna Cum Laude. Fotó: Mártonfai Dénes

– Kedves szekszárdiak, kedves vendégeink, hát újra eltelt egy év. Amikor kijöttem a térre, olyan érzés volt, mintha csak tegnap lett volna, pedig egy év telt már el az előző évi Pünkösdi Fesztivál óta, és nagyon nagy öröm, hogy megint ilyen sokan már az első nap eljöttek hozzánk. Én kívánok önöknek ebben a négy napban felhőtlen szórakozást. Találkozzanak barátaikkal, ismerőseikkel, családjaikkal, fogyasszanak a finom ételekből, kóstolják meg a finom borokat, nézzenek körül a vásári forgatagban, nagyon-nagyon sok érdekes program következik itt ebben a néhány napban – mondta Berlinger Attila. 

A polgármesterjelölt ezután Magyarország egyik legnépszerűbb zenekarát, a 25 éves Magna Cum Laudét szólította a színpadra. A Béla király téren hatalmas tömeg fogadta tapssal a zenekart. A péntek esti koncertsorozatot a KőKóla Paryzenekar zárta. 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában