Sok családnak segít

2024.05.29. 15:00

Csatorna rákötéseket támogatnak Szekszárdon

Idén is meghirdette a szekszárdi önkormányzat azt a programot, amelynek során a közcsatornával nem rendelkező, szociálisan rászoruló ingatlantulajdonosok részére nyújtanak támogatást. A csatorna rákötésre elnyerhető forrás a beruházás akár 70 százalékáig is terjedhet.

Bencze Péter

Idén is támogatják Szekszárdon a csatorna rákötést. A forrást mindössze igényelni kell. fotó: MW Archívum

A városháza munkatársai július 31-ig online várják azon magánszemélyek jelentkezését, akik élnének a kedvezményes csatorna rákötés lehetőségével.

Közel egy évtizede támogatják a csatorna rákötést Szekszárdon

A szekszárdi önkormányzat még 2005-ben indította el a közcsatornával nem rendelkező, szociálisan rászoruló ingatlantulajdonosok részére a rákötést segítő pályázati programját. A kezdeményezés célja, hogy támogassák azon fogyasztókat, akiknek az ingatlanuk előtt közcsatorna húzódik ugyan, de még nem sikerült rákötniük. Az önkormányzat 2024. évi költségvetésében 2,5 millió forint szerepel ezen cél megvalósítására, ebből a támogatás mértéke ingatlanonként legfeljebb a bekerülési költség 70 százaléka lehet.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában