Takler Ferenc is Dr. Fusz Györgyöt ajánlja

Takler Ferenc, borász, Szekszárd Díszpolgára, Év Borásza is arra buzdítja a szekszárdiakat, hogy június 9-én támogassák szavazatukkal Dr. Fusz Györgyöt, a Fidesz-KDNP jelöltjét az önkormányzati képviselőválasztáson.

Bencze Péter

Takler Ferenc szerint Dr. Fusz György megválasztása garancia Szekszárd fejlődésére (Fotó: Facebook)

Amint Takler Ferenc írt a jelöltről: „Gyurit gyerekkorom óta ismerem. Lokálpatrióta, tősgyökeres szekszárdi család sarja. Édesapja jókedvű iparos, édesanyja szorgalmas, szerető családanya volt. Gyurira nagyon büszke voltam, amikor elvégezte a Magyar Iparművészeti Főiskolát.

Takler Ferenc szerint Dr. Fusz György az ideális jelölt

A bor és Szekszárd szeretete már hosszú évek óta összeköt bennünket, félszavakból is megértjük egymást. A hit, a hasonló gondolkodás, az azonos erkölcs összeköt bennünket. Kíváncsian és örömmel érzékeltem sikeres pályafutását. Még nagyobb örömmel veszem, hogy most be szeretne kapcsolódni városunk vezetésébe is. Mind a szobrászatában, mind a pedagógiai munkásságában irányadó elve a következetesség, a szabadság és a kiváló minőség, amint a város jobbá tételében is érvényesíteni tud.

Biztos vagyok benne, hogy sok év vezetői tapasztalattal a háta mögött nagy hozzáértessél, szeretettel, gondoskodással fogja intézni körzete, és városunk ügyes-bajos dolgait.

Dr. Fusz György nagy nyeresége városunknak, munkája nyomán biztosan szebb és élhetőbb lesz Szekszárd. Teljes szívemből ajánlom Őt.“ – zárta gondolatait Takler Ferenc.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában