Elfoglalta új székhelyét a Tolna Vármegyei Polgárőr Szervezetek Szövetsége

Új székhelyre és egyúttal új épületbe költözött a Tolna Vármegyei Polgárőr Szervezetek Szövetsége (TVPSZSZ). A szerveződés május 10-én, pénteken délelőtt Tamásiban vette birtokába a Kossuth tér 12. szám alatt található központi irodáját.

Szeri Árpád

Váradi Balázs, a TVPSZSZ elnöke hangsúlyozta, hogy a város önkormányzatának köszönhetően a szövetség térítésmentesen költözhet egy maradéktalanul felújított épületbe. Két irodahelyiség, egy tárgyaló, egy teakonyha és a mozgásukban korlátozottak számára is használható mosdó található a létesítményben. A város az itt főállásban tevékenykedő irodavezető, valamint gazdasági vezető számára az irodabútorokat – asztalokat, szekrényeket, forgószékeket – is biztosította. 

Váradi Balázs (balról) és Porga Ferenc. Fotó: K. A.

Az elnök a köszönet jegyében nyújtott át oklevelet az ugyancsak jelen lévő és sikeres munkát kívánó Porga Ferenc polgármesternek. Szintén oklevelet adott át dr. Kuti István ezredesnek, a város rend­őrkapitányának. Kiváló munkája alapján tárgyjutalomban részesült Széles János, a februárban leköszönt elnök, Puskás Ildikó korábbi irodavezető és Mátyás Istvánné volt gazdasági vezető. Váradi Balázs és Becze Szabolcs Ferenc, a Magyar Közút Nonprofit Zrt. Tolna Vármegyei Igazgatóságának vezetője kézjegyével látta el azt a dokumentumot, melyben a felek frissítették a régebben megkötött együttműködési szerződést. 

– A lehető legjobb helyet mondhatjuk magunkénak – állapította meg Váradi Balázs. – Nemcsak azért, mert a város centrumában vagyunk, hanem azért is, mert két közvetlen szomszédunk egyúttal két meghatározó partnerünk is. Azaz egyik oldalon az önkormányzat, a másikon a rend­őrség található. Mostanra elértük irodánkban a mintegy nyolcvanszázalékos készültséget, ez azt jelenti, hogy zökkenőmentesen kezdhetjük meg, illetve folytathatjuk tevékenységünket. 

A szövetség vármegyei székhelye korábban Dunaföldváron volt, s idén február közepéig – leköszönéséig – Széles János irányításával működött a kiváló eredményeket elérő és eredményesen gazdálkodó szerveződés. Váradi Balázs ezen a járt úton kíván haladni, tehát a cél nem változott, csak a központ helyszíne. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában