Égnek a vonalak Szekszárdon is

A kormánypártok politikusai és szimpatizánsai Szekszárdon is csatlakoztak az Egymillió Találkozás Napjához. A cél, hogy a nap során egymillió választópolgárt buzdítsanak arra: szavazzanak a Fidesz-KDNP jelöltjeire és a békére vasárnap.

Bencze Péter

Szombaton kerül sor az Egymillió Találkozás Napjára, melyet Orbán Viktor miniszterelnök hirdetett meg a héten. Ez alkalomból a Fidesz-KDNP politikusai és mintegy ötvenezer aktivistája egymillió választópolgárt keres fel, hogy minél többen vegyenek részt a vasárnapi választásokon. A kormányfő jelezte, hogy a mozgósításban maga is részt fog venni, mert a tét hatalmas, háború vagy béke.

Horváth István, Szekszárd és térségének országgyűlési képviselője az alábbi képet posztolta. A fotón az látszik, ahogy a város kormánypárti jelöltjei telefonon buzdítják szavazásra a helyieket.

Egymillió Találkozás Napja Szekszárdon is.
Forrás:  Facebook

Reggel óta zajlik a munka

Potápi Árpád János már korán reggel posztolt Facebookra. Mint írta:

Elérkezett az Egymillió Találkozás Napja. Kezdődik a valaha volt legnagyobb kampányhajrá.

A mozgósítás telefonon és személyesen egyaránt zajlik. Filóné Ferencz Ibolya, Bonyhád polgármestere rengeteg Fidesz-KDNP szavazóról és aktivistáról posztolt csoportképet, melyhez azt írta: „Fel a Győzelemre! Sokan vagyunk, de holnap még többen leszünk!”

Berlinger Attila, a kormánypárt szekszárdi polgármesterjelöltje mindenki arra buzdított, szavazzon a békére és a Fidesz-KDNP jelöltjeire.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában