Tizenkilenc gyermeknek okoztak örömet

2024.06.05. 10:10

Felavatták a Nagyvejkén a játszóteret

Örömmel vették a birtokukba a gyerekek Nagyvejkén a település kedden átadott játszóterét.

Mauthner Ilona

Palló Lajos Béláné független polgármester elmondta, a Magyar Falu program támogatásával sikerült megvalósítani a játszóteret, mely az egyetlen a településen. Most van hintája, csúszdája, mászókája, rugós játéka, mókuskereke és körhintája is a nagyvejkei gyerekeknek.

Palló Lajos Béláné Nagyvejke polgármestere Potápi Árpád János államtitkárral
Palló Lajos Béláné Nagyvejke polgármestere Potápi Árpád János államtitkárral
Forrás: Facebook

Az óvodások kis műsort adtak

A polgármester elmondta, egy dombóvári vállalkozó készítette el a játszótéri elemeket, amivel 19 kisgyereknek okozott örömet. A nyári szünetben egyébként több kisgyermek is megfordul a faluban, többen itt töltik a vakációt a nagyszüleiknél. A játszótér így jó célt fog szolgálni.

A játszótér felavatásának ünnepségén részt vett Orbán Attila, a vármegyei közgyűlés alelnöke is, amit a hétfői nagy eső miatt a művelődési házban tartottak meg. Az óvodások kis műsora színesítette a rendezvényt, melynek végén a vendéglátók és meghívott vendégek átvonultak a játszótérre és ott átvágták a nemzetiszínű szalagot.

A polgármester megígérte

Palló Lajos Béláné polgármester elmondta, nagyon örült annak, hogy sikerült megvalósítani a játszóteret, mert évekkel ezelőtt, amikor elvállalta a polgármesterséget, megígérte a gyerekes szülőknek, hogy lesz hol játszaniuk a kicsiknek.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában