gála

2018.01.13. 18:30

Az évtized egyik nagy eseménye lesz

Január 22-én a Babits Mihály Kulturális Központban számos neves előadó bevonásával tartják meg „Csak tiszta forrásból” gálát.

Budavári Kata

Zsikó Zoltán óriási megtiszteltetésként tekint a New York-i meghívásra

Csizmadia Anna, Kubinyi Júlia, Zsikó Zoltán, a „Fölszállott a páva” tehetségkutató korábbi résztvevői, Balga Gabriella, Palerdi András énekesek, Szalonna és Bandája, a Czifra Táncegyüttes, a Magyar Rádió Szimfonikus Zenekara és Énekkara lépnek fel Szekszárdon január 22-én a Babits Mihály Kulturális Központban.

A „Csak tiszta forrásból” gálán Madaras Gergely vezényel, az est műsorvezetője Sebő Ferenc lesz, köszöntőt Horváth István államtitkár mond. A rendezvénnyel kapcsolatban Ács Rezső, Szekszárd polgármestere hangsúlyozta: a Magyar Kultúra Napján Szekszárdra figyel az ország, Zsikó Zoltán, a Babits igazgatója pedig ezt megerősítette.

A gálát az EMMI támogatja, a fővédnökséget Balog Zoltán miniszter vállalta. Dr. Balogh Júlia, a Közszolgálat a Magyar Kultúráért Alapítvány elnöke az est sajtótájékoztatóján elmondta, hogy a szólistákat még Kocsis Zoltán választotta ki, és rájuk szabták a műveket. A műsort eddig Budapesten, Pécsett és Erdélyben láthatta a közönség, de Angliából és Japánból is érdeklődnek iránta. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában