Matiné a családoknak

2018.10.21. 19:07

Kézműveskedéssel telik a hosszú hétvége

Hanol Erzsébet

Fotó: Makovics Kornél

Tartalmassá teszi a hosszú hétvégét a kisgyermekes családok számára a Babits Mihály Kulturális Központ. Kézműves műhelybe várják ugyanis a gyerekeket ezekben a napokban. Sőt, délelőttönként matinévetítésen is részt vehetnek a kicsik. Ez ráadásul ingyenes, csupán regisztrációs jegy váltására van szükség a filmek megtekintéséhez. Szombaton a Hotel Transylvania 3. című animációs filmet, vasárnap pedig Az elrabolt hercegnő című alkotást vetítették a gyerekeknek. Holnap 10.30-tól a Bűbájherceg és a nagy varázslat című mesét, holnap után ugyanebben az időpontban Vigyázz, kész, Morc! animációs filmet lehet megnézni.

Emellett a hosszú hétvége mind a négy napján 9 és 13 között, majd 15 és 18 óra között kézműves foglalkozásokkal készülnek a program szervezői a gyerekek számára. Ebben minden nap más szervezet van a segítségükre. Volt, hogy a Varródoboz tagjaival lehetett különböző tárgyakat alkotni, ma délelőtt a Szekszárdkörnyéki Foltvarró Egyesület várja a családokat, míg holnap a Humánszolgáltató Központ közreműködésével tartják meg a programot.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában