Virtuális kiállítást és karanténkoncertet szerveztek

TN

Forrás: Pixabay

A Teveli Fiatalok Egyesületének működését sem kímélte a koronavírus-járvány tudtuk meg Asztalos Zoltán elnöktől. – Sajnos tánccsoportunk próbáit nem tudtuk megtartani, és programjainkkal is a virtuális térbe kényszerültünk. „Vallás és vallási élet Tevelen” címmel egy korábbi kiállítási anyagunkat ültettük át elektronikus formába, és tettük elérhetővé az emberek számára – tájékoztatott.

A teveliek szerveztek egy „karanténkoncertet” is, a teveli római katolikus templom orgonáján Ambrusz Előd teveli származású zongoraművész játszott. Az érdeklődők a Facebookon és egyesületünk Youtube csatornáján követhették, illetve vissza is nézhető az esemény.

Az egyesület csatlakozott a „Táncold körbe a Kárpát-medencét” kezdeményezéshez, melyet a nemzeti összetartozás jegyében hívtak életre.

Visszavonták a szervezet egy már elnyert pályázati támogatását, amelyet kifejezetten programszervezésre kapott volna. Ennek ellenére igyekeznek úgy alakítani a költségvetésüket, hogy a már leszervezett programjaik megvalósulhassanak.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában