Ragadj ceruzát!

2023.09.07. 13:43

Rajzoljuk meg a Szekszárdi Remete Berkenyét!

A Szekszárdi Fősővárosi kör és a Babits Mihály Kulturális Központ Gyermekrajz Pályázatot és Kiállítást hirdet.

Teol.hu
Hands,Of,A,Kid,Drawing,With,Highlighters,On,Paper
Illusztráció: Shutterstock

A pályázatban általános -és középiskolás korú gyermekek vehetnek részt, egyénileg vagy csoportosan (akár egy osztály is nevezhet). 

Az alkotások témája:

Közösségi oldalakon, médiákban is már szereplő, Szekszárd, Kápolna tér 10. szám alatt megtekinthető Remete berkenye fa és környezete. Nem feltétlenül csak a fát kell az alkotáson megjeleníteni, de természetesen előny, ha rajta van. 

Az elkészítés technikája kötetlen. Az alkotások A/4-es vagy A/3-as méretűek, álló vagy fekvő képek lehetnek és 2 cm széles fehér vagy halvány színű paszpartuval ellátva kérjük leadni, amelynek elején jól olvashatóan szerepeljen az alkotója neve, iskolája, osztálya és a kép címe. 

Tanulónként/ csoportonként legfeljebb 1 alkotást várnak. 

Nevezési díj nincs. A kérésük az, hogy a nevező osztály és családtagjai szavazzanak a Szekszárdi Remete Berkenyére: https://evfaja.hu/dontosfak

A pályamunkákat iskolánként kérik személyesen leadni 2023. október 6. – október 16. között, hétköznap reggel 8.00 és délután 17.00 óra között a Babits Mihály Kulturális Központ információs szolgálatánál (Szekszárd, Szent István tér 10.). 

A beérkezett alkotásokat szakértő zsűri értékeli, a legkiemelkedőbb alkotók közül kategóriánként 1 főt jutalmaznak. 3 kategóriában illetve korosztályban lehet indulni: I. Kat. 1.–4. osztály, II. Kat. 5.-8. osztály,. III. Kat. Középiskola 14-18 éves korig. Kérik a kép leadásánál ráírni a név mellé a kategória számot is. 

Hogy fokozzák a kedvet, a Zsufa pizza Napolatana és a Fősővárosi kör a nyertesnek kategóriánként 5 db pizzát ajánl fel, amit elfogyaszthatnak akár az osztállyal, családdal. 

Az ünnepélyes díjátadóra, a “Rajzoljuk meg a Szekszárdi Remete Berkenyét” kiállítás megnyitóján kerül sor. 

További információ: szekszá[email protected] vagy telefon: 06202474822.

Várják a gyerekek alkotásait!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában