Teol.hu podcast

2024.02.25. 18:00

Podcast-ajánló: Tavaszi zsongás kezdődik nőnapon

Márkus Zalánnal, a paksi kulturális központ igazgatójával a március 8-án kezdődő Paksi Tavaszi Fesztiválról beszélgetünk.

Gazsó Rita

Márkus Zalán, a Csengey Dénes Kulturális Központ ügyvezető igazgatója

Az elmúlt napokban a Teol oldalain már többször is írtunk a Paksi Tavaszi Fesztiválról, de a programsorozat sokszínűsége miatt adja magát, hogy hosszabban, részletesen is bemutassuk az egyes programelemeket. Vendégünkkel, Márkus Zalánnal, a paksi kulturális központ igazgatójával a március 8-án kezdődő fesztiválról beszélgetünk. Az intézményvezetőt kérdeztük az előzményekről, arról, hogy a tíznapos eseménysorozat folyamán milyen programokat kínálnak a különböző korosztályoknak, mivel készülnek a gyerekeknek, a családosoknak, a kultúrára fogékony felnőtteknek és a szépkorúaknak. 

Az igazgató a legizgalmasabb programelemekre részletesebben is felhívta a figyelmet, így például a whisky szemináriumra, a Medinai Tamburazenekar Hamvas Béla-műsorára, az angolkertész előadására, aki a kertbarátokat látja el a tavaszi munkákhoz szükséges teendőkhöz jó tanácsokkal, a Felefánt- és a Kalap Jakab koncertre vagy Badár Sándor standup estjére, de szó volt arról is, hogy készülnek-e folytatással.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában