Hímzés és makramé

2024.05.18. 07:30

Az elmúlt fél év mestermunkáit mutatja be a nagymányoki kiállítás

Újabb kiállítást nyitottak meg május 15-én, szerdán a Nagymányoki Közművelődési Központban, a megnyitón a helyi polgármester, Bartucz Máté is részt vett.

Farkas Eszter

A hímző és makramé szakkörösök alkotásaiból nyílt kiállítás Nagymányokon. Fotó: Facebook

Huckerné Linde Judit a központ igazgatója, a Nagymányoki Közművelődési Központ Facebook oldalán osztotta meg gondolatait az eseményről:

„Magyarország Kormányának támogatásával és a Nemzeti Művelődési Intézet szakmai koordinálásával a Nagymányoki Közművelődési Központ tavaly októberben makramé és Békés megyei hímző szakköröket indított - A Szakkör - "Tudásunkkal kézenfogva a közösségekért" - program által. Hálás szavak, könny és nevetés kíséretében nyílt meg tegnap este a szakkörösök munkáiból készült kiállítás, a Nagymányoki Közművelődési Központban. A megnyitón zongorán közreműködött Dávid Sára, a II. Rákóczi Ferenc Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola növendéke. Verset tolmácsolt Kazinczy Viktória. Köszönjük a közreműködésüket. 

Továbbá szeretettel gratulálunk a hímző és makramé szakkörösök alkotásaihoz. Igazi mestermunkák születtek az elmúlt fél évben. Köszönjük a kitartást és a sok munkát. Reméljük sok közös élménnyel gazdagodtak és további közös terveik lettek. Köszönjük mindazoknak, akik munkájukkal vagy személyes jelenlétükkel támogatták a tegnap esti program létrejöttét. A tárlat közel egy hónapig lesz látható a művelődési ház emeleti galériatermében. Minden érdeklődőt szeretettel várunk.” 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában