amerikaifoci

2018.01.05. 10:00

Az Eagles 2 ellen kezd a Bad Bones

Berg Sándor, fotó: Mártonfai Dénes

Ahogy arról korábban beszámoltunk, egy év kihagyás után ismét a Divízió I.-ben szerepel a Szekszárd Bad Bones csapata, a magyar szövetség (MAFSZ) pedig tegnap elkészítette a bajnoki sorsolást. A csoport létszáma bővült, idén már hét együttes verseng a másodosztály bajnoki címéért.

A Bad Bones hazai pályán kezdi meg a könnyűnek egyáltalán nem mondható szezont, március 31-én (szombat) a Budapest Eagles második csapata vendégeskedik a megyeszékhelyen. Két héttel később a 2017-ben elődöntős Miskolc Renegadeshez látogatnak a szekszárdiak, majd azt a Szombathely Crushers csapatát fogadják, amely tavaly döntőbe jutott a Divízió II.-ben (az alapszakaszban 3–0-ra kaptak ki a vasiaktól idegenben). Ezt két budapesti túra követi előbb a Titans (május 12.), majd a Cowbells 2 otthonába (május 26.). Előbbi szintén a Szekszárddal együtt lépett fel egy osztályt, s ellenük már jobb emlékeik vannak Novakovéknak – otthon sima, 20–2-es győzelmet arattak. Az alapszakaszt otthon a Gladiators ellen zárják június 26-án.

A rájátszásba az első négy helyezett jut, az első a negyediket, a második a harmadikat fogadja az elődöntőben (június 7. és 8.), a döntőre június 15-én kerül sor.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!