Asztalitenisz

2018.02.12. 09:46

Szép győzelemmel búcsúzott a SZAC

A pénteki, késő estébe nyúló idegenbeli visszavágót ugyanis 3–2-re nyerték meg.

Rónai Gábor, fotó: Mártonfai Dénes

Most bánhatják a szekszárdiak, hogy az odavágón bántóan simán, 3–0-ra kikaptak a német TTC Berlintől a női Bajnokok Ligája negyeddöntőjében. A pénteki, késő estébe nyúló idegenbeli visszavágót ugyanis 3–2-re megnyerték Türei Ferenc és Szily György tanítványai, ráadásul úgy tették mindezt, hogy legjobbjukat, a tajvani Cseng I-Csinget nem is vitték el a német fővárosba.

Madarász Dóra és Polina Mihajlova szállította a sikereket, utóbbi azt a Póta Georginát is megverte, akit a korábbi években is többször legyőzött már. Kár, hogy az odavágón nem kerültek össze, mert lehet, hogy más reményekkel kecsegtetett volna a visszavágó. Mihajlova visszavágott a japán Siho Macudairának is, akitől Szekszárdon kikapott. Mint ahogy Madarász Dórának is sikerült két vállra fektetnie a japánt. A SZAC-nak szépen sikerült búcsúznia, a négy közé a címvédő Berlin jutott be 5:3-as összesítéssel.

Női Bajnokok Ligája, negyeddöntő, visszavágó

TTC Berlin Eastside (német)–Szekszárd AC 2–3. Eredmények: Póta Georgina–Polina Mihajlova 2:3 (7, 10, -8, -9, -6), Macudaira Siho–Madarász Dóra 1:3 (-7, -9, 9, -4), Shan Xiaona–Ruta Paskauskiene 3:1 (7, -6, 5, 6), Póta–Madarász 3:1 (7, -8, 8, 6), Macudaira–Mihajlova 2:3 (-7, 9, 3, -6, -9).

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!