kézilabda

2018.03.29. 10:11

A házigazda meccsével kezdődik ma a Tuba-kupa

Balázs László

Idén is kétnapos lesz a Tuba Gyula nemzetközi fiú utánpótlás kézilabdatorna, amelyet huszonkettedik alkalommal rendeznek meg a gyönki Tolna Lajos Gimnázium sportcsarnokában március 29-én, csütörtökön és 30-án, pénteken – tájékoztatott Simigh János főszervező.

A szervezők munkájának köszönhetően évről évre nagy érdeklődés kíséri a viadalt, a helyiek mellett szakemberek is kíváncsiak a mérkőzésekre.

Az idei kupán négy csapat méri össze erejét. A vendéglátó gyönkiek mellett pályára lép a Kecskemét, a Csurgó, valamint egy határon túli alakulat, a Székelyudvarhely csapata is. Hosszú idő után először nem vesz részt az eseményen a torna legeredményesebb csapata, a magyar serdülőválogatott, mivel még nem állt össze az új keret.

A mai, 12.10-es megnyitót követően először a házigazda gyönkiek és a kecskemétiek mérkőznek (12.30), a rendezvény utolsó találkozója pénteken 10.40-től a Székelyudvarhely és a Kecskemét meccse lesz. Az eredményhirdetést a pénteki közös ebéd után 12.30 órától tartják. A torna első három helyezett csapata serleget kap, külön díjazzák a legjobb kapust, illetve a legeredményesebb góllövőt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!