labdarúgás

2018.06.30. 08:00

Négy csapatnál is új edző dirigál majd

Négy megye egyes csapatnál is új edző dirigál a 2018/2019-es szezonban. Bátaszéken, Kakasdon, Kölesden és Nagymányokon is váltottak a szünetben.

Rónai Gábor

Hétfőn délben jár le a megyei bajnokságok nevezési határideje, a jövő hét közepére kiderül, hogy hány csapattal indulnak a megyei első-, második- és harmadik vonal küzdelmei.

Miközben zajlik az adminisztráció, a papírmunka, néhány csapatnál már komoly változások történtek.

A Bátaszék SE-től a szezon végén távozott Kiss János, helyére Brecska Lászlót nevezték ki, így a baranyai illetőségű szakember irányításával térhet vissza a sikerek útjára az előző szezonban csalódást keltően szereplő BSE.

A Kakasd SE-nél már a szezon közben tudni lehetett, hogy a klubvezető, a támogató, Szakács László csak ideglenesen ugrott be a Kniesz Mátyás távozásával üresen maradt kispadra. S bár jó eredményeket ért el, mostanra kiderült, hogy az elmúlt években a megye kettes Sióagárdnál dolgozó Szabó Tibor kezébe kerül a karmesteri pálca.

Kölesden Sánta István helyére Kalmár Ferenc érkezett, úgy hallani, hogy remek kis csapat van kialakulóban. Kalmár korábban már szép sikereket ért el Kölesden, a 2011/2012-es szezonban például bronzéremig vezette a klubot a megye egyben.

Nagymányokon nem maradt Incze Zoltán, itt Köő László dirigál az új idényben.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!