labdarúgás

2018.07.27. 10:22

Paksi vereség a főpróba előtt

Az NB III keleti csoportjában érdekelt fővárosi ESMTK ellen játszott felkészülési mérkőzést szerda este a Paksi FC második csapata, s kapott ki 2–0-ra hazai pályán.

Berg Sándor

Simon Márk

Fotó: Molnár Gyula

Felkészülési mérkőzés

Paksi FC II–Erzsébeti Spartacus MTK 0–2 (0–1).

Paks II: Rácz G. – Horváth B., Nagy Á., Berdó, Kiliti – Kovács E., Molnár D., Nagy R. – Fejős, Pál M., Simon M. Cserék: Pámer, Hanol, Bognár D., Györgye, Kovács L., Kesztyűs B., Pál A., Reichert.

Edző: Tököli Attila.

A szintén III. osztályú atomvárosi csapat keretében voltak, akik most nőtték ki az U17-es korosztályt, a kezdő tizenegyben öten (Horváth B., Kiliti, Kovács E., Molnár D., Pál M.) szerepeltek, akik a tavalyi szezonban nem léptek pályára a második csapatban. A rutint Rácz Gergő (7 NB I-es meccs), Nagy Richárd (8) és Simon Márk (4) képviselte.

A szezonrajt előtti főpróbát szombaton 17 órától a megyei első osztályban szereplő Jánoshalma ellen tartja a Tököli-csapat.

A szintén a Közép csoportban szerepelő Szekszárdi UFC a megye egyes Kalocsa otthonában zárja felkészülését (szombat, 17 óra).

Mint azt korábban megírtuk, az UFC augusztus 4-én a Kozármisleny otthonában kezdi meg az új idényt, míg a PFC az FC Dabas csapatát fogadja egy nappal később.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!