nb I.

2018.11.29. 12:56

Alig maradt belépő a Fradi paksi fellépésére

Nagy az érdeklődés a Paksi FC szombati bajnoki mérkőzése iránt, ami nem csoda, hiszen a rekordbajnok, egyben listavezető Ferencvárost fogadják a nyolcadik helyen álló atomvárosiak (19.30 óra, M4 Sport).

Berg Sándor

Fotó: Molnár Gyula

Az OTP Bank Liga 16. fordulójában rendezendő mérkőzésre az interneten már múlt héten elkezdődött a jegyértékesítés, a Fehérvári úti stadion pénztárainál hétfőtől lehet azokat megvásárolni.

Mint azt Zomborka Zoltántól, a paksi klub PR-menedzserétől megtudtuk, a jegyek szépen fogynak.

– A vendégszektorba valamennyi jegy elfogyott, ami azt jelenti, hogy 748 szurkoló fogja a helyszínen buzdítani a Ferencvárost. Szerencsére a hazai oldal is kezd megtelni, a jelenlegi mobillelátó és az állóhelyek majdnem megteltek. Aggódniuk azonban nem kell a szurkolóknak, pár száz jegy még keresi gazdáját – mondta megkeresésünkre Zomborka Zoltán, aki hozzátette, a B-lelátó nem készül el a Fradi elleni találkozóig, így annak átadására még várniuk kell a szurkolóknak.

Az elmúlt nyolc évben, amikor már mindkét együttes az élvonalban szerepelt, csupán két szezon volt (2010/2011, Újpest 1600 – 2017/2018, Vidi 2000), amikor nem a Ferencváros elleni bajnokira látogatott ki a legtöbb néző.

2010 márciusában közel hatezeren látták a helyszínen a Fradi 2–1-es sikerét – ez azóta is rekordnak számít.

Paksi pályaválasztással eddig tíz NB I-es meccsre került sor, ebből háromszor a hazaiak, ötször a vendégek jöttek ki győztesen. Legutóbb tavaly novemberben találkozott a két csapat az atomvárosban, akkor 1643 néző előtt a Ferencváros nyert 2–0-ra.

Ez lesz még a hétvégén

OTP Bank Liga, a 16. fordulójának további párosításai. December 1., szombat: Kisvárda Master Good–Puskás Akadémia, Mezőkövesd Zsóry FC–Újpest, Szombathelyi Haladás–Diósgyőri VTK, MTK Budapest–Debreceni VSC 17 óra. December 2., vasárnap: MOL Vidi FC–Budapest Honvéd 18 óra. Az MTK–DVSC és a Vidi–Honvéd mérkőzést közvetíti élőben az M4 Sport televízió.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!