futsal

2019.02.23. 13:01

Idén is döntőt játszik a kupában a Tolna-Mözs!

Elsőként a címvédő WSH-Palmfood Tolna-Mözs együttese jutott be a hétvégi, Szigetszentmiklóson rendezendő Magyar Kupa döntőjébe, miután a mai elődöntőben 4–3-ra legyőzte a DEAC gárdáját.

Berg Sándor

Fotó: Mártonfai Dénes (Illusztráció)

Nem kezdte jól a mérkőzést Nagy Roland csapata, már a 4. percben vezetést szereztek a debreceniek – az előző kiírásban még a tolna-mözsiekkel kupát nyerő – Üveges Katalin révén, de a játékos-edző találatára Szalkai Kitti révén gyorsan válaszolni tudott a címvédő.

A gólgazdag első félidőt közvetően (2–2) Szalkai vezérletével fél óra játék után már két találat volt a csapatok közti különbség, a hajdúságiaknak a hajrában csak szépítésre futotta.

A Tolna-Mözs sorozatban második éve jutott be a Magyar Kupa fináléjába, a vasárnapi döntőben (10.30 óra) akár össze is jöhet a tavalyi döntő párosítása, amennyiben a Hajdúböszörmény túljut az Astra csapatán.

Magyar Kupa, elődöntő

Debreceni EAC–WSH-Palmfood Tolna-Mözs 3–4 (2–2).

Szigetszentmiklós, v.: Deme (Janitz, Surin)

DEAC: Tóth R. – Mága, Horváth P., Üveges, Horváth V. Csere: Kósa, Balla, Fekete G., Pócsik, Urai, Böröczky, Tóth N., Fekésházy, Bornemissza. Játékos-edző: Üveges Katalin

Tolna-Mözs: Deczki – Szalkai, Horváth H., Varga A., Urbán. Csere: Csizmók, Wiesner, Garay-Simon, Farkas K., Csapó O. Edző: Nagy Roland

Gólszerzők: Üveges (4.), Horváth V. (8.), Bornemissza (37.), illetve Szalkai (6., 14., 30.), Varga A. (23.)

Frissítés: Az Astra lesz a tolna-mözsiek ellenfele a vasárnapi döntőben, miután a kiskunfélegyháziak 4–1-re legyőzték a Hajdúböszörményt. Gólszerzők: Folk Zs. (14.), illetve Gelb (18., 19.), Szabó B. (7.), Krascsenics P. (9.)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!