asztalitenisz

2019.04.02. 21:29

Idegenben verte meg a címvédő linzieket a Szekszárd!

Rónai Gábor

Fotó: MW (archív)

A Szekszárd AC asztaliteniszcsapata 6:3-ra nyert a Linz AG Froschberg otthonában a Klubcsapatok Szuperligája döntőjében, így komoly előnnyel várhatja a visszavágót. A SZAC-ban az ukrán Tetyana Bilenko volt a húzóember azzal, hogy három egyéni partiját is megnyerte, közte a világranglistán 17., ezzel a legjobb európainak számító Sofia Polcanovát is legyőzte.

Madarász Dóra és Ruta Paskauskiene egy-egy sikert ért el az asztalok mellett, Madarász második sikere játék nélkül jött össze, miután ellenfele, a japán Hamamoto sérülés miatt visszalépett. A linzieknél asztalhoz állt a brit Denis Payet, aki korábban a SZAC játékosa is volt. Türei Ferenc és Szily György csapata április 30-án fogadja a visszavágón a linzieket. A SZAC az utóbbi három évben egy aranyat (2016), egy ezüstöt (2017) és egy bronzot (2018) nyert a KSZL-ben. A Linz AG Froschberg a legeredményesebb csapatként 12 alkalommal szerezte meg a sorozat győztesének járó serleget.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!