kosárlabda

2019.08.01. 11:16

A Bonyhád ellen kezd az ASE

Rónai Gábor

Fotó: Molnár Gyula

Augusztus 19-én kezdi el a felkészülést a 2019/2020-as bajnoki szezonra az Atomerőmű SE férficsapata. Erről a klub hivatalos honlapja számolt be, közzétéve egyúttal a négyszeres magyar bajnok és négyszeres kupagyőztes programját.

Az atomvárosiak öt edzőmérkőzéssel és két felkészülési tornával hangolnak a rajtra. Az első felmérőjüket hagyományosan a Knipl Kft. Bonyhádi KSE ellen vívják augusztus 27-én, majd 30-án a MAFC-cal, szeptember 2-án pedig a Szolnoki Olajjal csapnak össze. Az első két találkozót a Gesztenyés úti sportcsarnokban, utóbbi mérkőzést Kunszentmártonban játsszák.

Szeptember 6-án és 7-én egy kaposvári tornán vesznek részt Dzunics Braniszlav tanítványai, szeptember 14-én és 15-én pedig korábbi játékosukra, a fiatalon elhunyt Morgen Ferdinándra emlékeznek. A Kaposvári KK és a KTE Duna Aszfalt mellett a cseh BC Brno kapott meghívást.

Szeptember 18-án Kaposváron meccselnek a KKK-val a piros-kékek, zárásként pedig a bronzérmes PVSK-Veoliával találkoznak (szeptember 21.) Bonyhádon.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!