tollaslabda

2019.11.29. 21:35

Közel negyven induló vett részt a versenyen

Steinbach Zsolt

Fotó: Beküldött kép

Közel negyven induló vett részt a 11. alkalommal lebonyolított Tolna Open amatőr tollaslabdaversenyen november 23-án.

A Vitál Sport és Szabadidő Egyesület, illetve a Tolnai Kulturális Központ által a Lovardában rendezett eseményre Tolnán kívül Szekszárdról, Pécsről, Segesdről, Dunaújvárosból, Budapestről és Székesfehérvárról érkeztek tollaslabdázók, sőt akadt köztük indiai és orosz versenyző is.

A tornán négy kategóriában zajlottak versenyek. A legnépesebb a férfi párosok mezőnye volt, 15 párossal, akik között volt vegyes páros is. Az első helyet a Pálinkás János–Jungbluth Balázs duó szerezte meg, a Domonyai István–Domonyai-Korsós Rita és a Hajdu Sven–Boda Róbert duó előtt.

Férfi egyesben 18-an indultak, ezen belül három kategóriában hirdettek eredményt. Az A kategóriában Keller Gábor, Boda Róbert, Lampek Ármen volt az első három sorrendje. B kategóriában dr. Lampek Péter, Rostás Tibor, Török Vince, a C kategóriában Heitzmann János (Tolna), Ravasz Zoltán, Bachusz Ádám (Szekszárd) végzett az első három helyen. Vegyes párosban 9 duó közül első lett a Hóf Zsuzsa–Boda Róbert duó, második a Pásztor Andrea–Heitzmann János (Tolna) páros, harmadik pedig a Domonyai-Korsós Rita–Domonyai István (Szekszárd) egység.

A nők egyéni versenyének 6 fős mezőnyében Ladiszlai Evelin, Kiss Judit, Pásztor Andrea (Tolna) volt a dobogósok sorrendje.

Borítókép: A verseny végén a résztvevők összeálltak egy közös csapatképre

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!