Kosárlabda

2019.11.04. 17:39

Négy kulcsjátékosa nélkül kapott ki a fiatal KSC

Rónai Gábor

Forrás: kscszekszard.hu

Először veszített az idei szezonban az Atomerőmű KSC Szekszárd NB I-es amatőr bajnokságban szereplő második számú együttese. Harsányi Mária edző tanítványai a TFSE II-vel szemben maradtak alul hazai pályán.

A szekszárdiak nem a legjobb előjelekkel várták a szintén veretlen rivális elleni fellépést, hiszen sérülés miatt több alapemberüket is nélkülözniük kellett. Miklós Melinda, Renczes Rebeka és Pop Annamária sem volt bevethető, sőt az utolsó pillanatokban Istókovics Adél is lebetegedett. A foghíjas KSC 35 percig így is tudta tartani a lépést a fővárosiakkal, de a végére elfogyott az erő és a lendület.

NB I amatőr bajnokság, Zöld csoport, 5. forduló

Atomerőmű KSC Szekszárd II.– TFSE II. 60–73 (17–18, 5–12, 24–19, 14–24)

Szekszárd: VINCZE N. 14/6, HORVÁTH D. 10, Andi 7, Liszkai 4, Haag 2. Csere: HANTI 21/15, Németh 2, Holcz, Sinka. Edző: Harsányi Mária, Baki Eszter.

„A harmincötödik percig tartottuk magunkat: bár többször elhúzott a TFSE, mindig fel tudtunk zárkózni. Sajnos a kulcsembereiket nem tudtuk megfogni, rosszul dobtunk mezőnyből és rosszul céloztunk a büntetővonalról is” – értékelt Harsányi Mária.

A szekszárdi lányok szombaton 16 órától a Kiss Lenke Kosárlabda Akadémia együttese ellen lépnek pályára hazai pályán.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!