kosárlabda

2019.11.06. 07:00

Német belharc nyitja a fordulót

Rónai Gábor

Fotó: Mártonfai Dénes

Csütörtökön kezdi meg a „visszavágós kört” az Európa-kupában az Atomerőmű KSC Szekszárd női együttese. Djokics Zseljko alakulata a belga Basket Hema vendége lesz. A fiatal rivális Szekszárdon alaposan megizzasztotta a KSC-t, amely annak ellenére, hogy már komoly előnyben is volt, csupán négy ponttal, 59–55-re tudott nyerni. Azóta a Hema mindkét meccsét megnyerte: a két német együttes közül a Rutronik Stars Kelternt saját csarnokában 63–53-ra, a Herner TC-t pedig idegenben 54–45-re győzte le.

A szekszárdiaknak nem lesz könnyű dolguk, de így is ők számítanak esélyesebbnek. Ha nyer a KSC, akkor két fordulóval a csoportkör befejezése előtt bebiztosíthatja továbbjutását a legjobb 24 közé, s a kiemelésért küzdhet.

Az I csoport 4. fordulójának programja, szerda: Herner TC–Rutronik Stars Keltern 19.30 óra. Csütörtök: Basket Hema–Atomerőmű KSC Szekszárd 20.30 óra.

A csoport állása: 1. Atomerőmű KSC Szekszárd 3 győzelem/0 vereség, 2. Basket Hema 2/1, 3. Herner TC 1/2, 4. Rutronik Stars Keltern 0/3.

Borítóképünk a KSC Szekszárd–Basket Hema mérkőzésen készült október 16-án

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!