labdarúgás

2020.01.29. 08:50

Balogh is igazat ad Bödének

Tolnai Népújság

Budapest, 2020. január 25. A ferencvárosi Eldar Civic (b) és Balogh Balázs, a paksi csapat játékosa a labdarúgó OTP Bank Liga 17. fordulójában játszott Ferencvárosi TC - Paksi FC mérkõzésen a Groupama Arénában 2020. január 25-én. MTI/Koszticsák Szilárd

Forrás: MTI

Fotó: Koszticsák Szilárd

Nem keltett nagyobb visszhangot az öltözőben Böde Dániel Ferencváros ellen 4–0-ra elveszített tavaszi nyitómérkőzést követően tett nyilatkozta. Mint arról beszámoltunk, a Paksi FC csapatkapitánya szerint „Nem az a baj, hogy kikapsz, hanem ahogy kikapsz. Felvettük a pelenkát, és elfelejtettük a meccs kezdése előtt levenni.”

A korábban az Újpest és a Puskás Akadémia színeben szereplő, nyár óta a paksiakat erősítő Balogh Balázs két nappal az eset után azt mondta, nem lehet vitatkozni Böde nyilatkozatával, az a mérkőzés nagyon nem úgy sikerült, ahogyan eltervezték. A Nemzeti Sport érdeklődésére hozzátette, akiben van alázat a sport iránt, nagyon nem szeret négy góllal kikapni, akármelyik csapat az ellenfél, megviseli egy ilyen vereség. A szombati találkozón azonban gyorsan túl kell lépniük, s most már csak a Zalaegerszeg elleni kiesési rangadóra kell fókuszálni.

A már kiesőhelyen álló zalaiakat csak több győzelmével előzi meg a PFC, tipikus hatpontos mérkőzés lesz a szombati hazai bajnoki (17 óra).

Elővételben szerdán és pénteken 14–18, csütörtökön 9–12, a meccsnapon 8 órától lehet belépőt vásárolni.

Borítóképünkön Balogh Balázs (fehér mezben) a Ferencváros elleni mérkőzésen

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!