kosárlabda

2020.04.03. 07:25

Kiss Virág is kerettag

Tolnai Népújság

Forrás: Shutterstock

Kiss Virág, az Atomerőmű KSC Szekszárd játékosa is bekerült az U23-as 3x3-as válogatott bő keretébe. A jelenleg betegségből lábadozó fiatal centernek lesz ideje felépülnie az összetartásig, a Nemzetek Ligáját ugyanis, mint ahogy valamennyi versenysorozatot, felfüggesztette a nemzetközi szövetség.

„Mindenkinek nagyon váratlanul jött a helyzet, de ugyanúgy tartom a kapcsolatot a játékosokkal, mintha a szokott rendben közeledne a versenyszezon” – fogalmazott a wbasket.hu portálnak Süle Krisztina szövetségi kapitány.

Ha minden a tervek szerint alakult volna, akkor április végén, május elején zárulna a Nemzetek Ligája nevezési időszaka. A konferenciák beosztása viszont már korábban elkészült, a mieink Görögországgal, Romániával, Szlovákiával, Ukrajnával és Törökországgal kerültek egy hatosba.

„Ha esetleg beindul a szezon, akkor én is csak azt tudom elképzelni, hogy augusztusban vagy szeptemberben indulhatna a verseny, de ennyi eseményt ugyanebben az időszakban nem lehet megrendezni. Főleg, ha közben beindul az 5:5-ös szakág is. Ráadásul nyilván akkor a klubokból nehéz lenne elhozni a játékosokat, hiszen, ha újraéled a sportág, mindenkire nagyon kemény munka vár” – mondta Süle.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!