labdarúgás

2020.06.24. 06:50

A majosiak első edzőmeccse jön pénteken

Rónai Gábor

Fotó: Makovics Kornél

Pénteken már le is játssza első felkészülési mérkőzését az NB III-as bemutatkozás előtt álló Majosi SE. A koronavírus-járvány miatt lefújt bajnokságban élen álló, ezáltal harmadosztályú indulási jogot szerző majosiak már másfél hete edzenek, péntek este pedig le is tesztelik magukat, mégpedig a Lovászhetény ellen – Véménden.

Tihanyvári László alaposan megdolgoztatja a focistákat, de szükség is lesz az erőnlétre, mert ahogy a szakember fogalmazott, a harmadik vonal más „kávéház”, mint volt a megye egy.

A majosiakra amúgy húzós hétvége vár, hiszen a lovászhetényiek elleni meccs másnapján Pécsett, a stadionban meccselnek az NB II-be feljutott Pécsi MFC-vel. A rajtig összesen tíz mérkőzésen lépnek pályára Lizák Péterék.

A Majosi SE felkészülési programja

Június 26., péntek: Lovászhetény–Majos (Véménden) 18. Június 27., szombat: Pécsi MFC–Majos 11. Július 1., szerda: Pápa–Majos 20.30. Július 4., szombat: Szentlőrinc–Majos 18. Július 8., szerda: Pécsvárad–Majos 18.30. Július 11., szombat: Szekszárdi UFC–Majosi SE 11. Július 15., szerda: Kozármisleny–Majos 18. Július 18., szombat: Majos–PEAC 11. Július 22., szerda: PVSK–Majos 18. Július 26., vasárnap: Majos–Mohács 17.

Borítókép: Tihanyvári László vezényli a majosiak edzését

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!