kosárlabda

2020.06.30. 05:00

Öt szekszárdi az U18-as edzőtáborban

Tolnai Népújság

Fotó: J. Zs.

Öt szekszárdi fiatallal, Holcz Rebekával, Horváth Dórával, Miklós Melindával, Németh Lilivel és Renczes Rebekával állt munkába hétfőn Székesfehérváron a női U18-as válogatott.

Völgyi Péter szövetségi edző a wbasket.hu szakportálnak elmondta, miután ezen a nyáron elmaradnak a világversenyek, így már a jövő csapatával dolgozik együtt. Hozzátette, olyan taktikai dologra nem fog sor kerülni most, amit élesíteni szeretnének a következő nyárra. Miután a fele társasággal még nem találkozott a válogatottban, ezért egyelőre csak ismerkedik a játékosokkal, próbálják felmérni, hogy mik azok a játékelemek, amikkel az Európa-bajnokságon dominálhatnak, erősségeik lehetnek.

Renczes Rebeka (a labdával) egyike az öt KSC-snek (Fotó: J. Zs.)

A szakember úgy számol, hogy nem lesz több leállás a koronavírus miatt. Előfordulhat azonban, hogy a második hullám miatt ez mégis megtörténik, ezért szeretne a lehető legtöbb időt eltölteni a játékosokkal az összetartások alkalmával. A tavaszi kényszerű szünetről elmondta, ez a két hét ad választ rá, milyen hatásai voltak a játékosokra.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!