labdarúgás

2020.08.03. 17:39

A Bátaszék győzött a Pató-emléktornán

Berg Sándor

A házigazda sikerével ért véget a már egy évtizedes múltra visszatekintő Pató József-emléktorna. A villámtornán a Bátaszék SE mindkét mérkőzését fölényesen nyerte meg, míg a második helyről döntő találkozón a Kisdorog 5–2-re legyőzte a Bács megyei Szeremlét.

Eredmények. Bátaszék SE–Kisdorogi FC 5–1. A bátaszéki gólszerzők: Acsádi D. 2, Héhn, Régi D., Farkas A. Bátaszék SE–Szeremle SK 4–0. A bátaszéki gólszerzők: Vituska I. 2, Lerch M. 2.

Lerch Béla, a bátaszéki klub elnöke lapunknak elmondta, a jó hangulatú tornán, mely az egykori kiváló orvos, sportvezető előtt tisztelegve koszorúzással indult, részt vett Pató József fia, András is. A villámtorna közös vacsorával zárult.

A megyei élvonaltól visszalépő Szedresi SE a Magyar Kupa-szereplést sem vállalja, így a bátaszékiek játék nélkül jutottak tovább a megyei selejtező első köréből. Mérkőzés nélkül viszont nem marad Szőcs Lázár együttese: pénteken a Paksi FC II és U19 vegyes csapatát fogadja (kezdés: 18 óra), vasárnap pedig a Kalocsa gárdája érkezik Bátaszékre (17 óra).

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!