labdarúgás

2020.08.06. 21:15

Óvott az Iváncsa, övék a három pont

Tolnai Népújság

A Szekszárdi UFC-vel, a Majosi SE-vel és a Paksi FC II-vel egy csoportban szereplő Iváncsa megóvta a nyitó fordulóban, a Bp. Honvéd otthonában lejátszott mérkőzést (0–0).

Az nb3foci.hu internetes oldal értesülése szerint a Fejér megyei együttes azért óvta meg a mérkőzés eredményét, mert a fővárosi csapatban pályára lépett egy 16 éven aluli játékos is.

A Honvéd II-ben valóban kezdőként szerepelt és 77 percet játszott a 2004. szeptember 16-án született Keresztes Noel, akit tétmeccsen csak a 16. életéve betöltése után állíthattak volna be. Az MLSZ a meccs három pontját 3–0-val az iváncsaiak javára írta.

A döntés a Tolna megyei klubok közül a szekszárdiakat érinti, akik így a hatodikról a hetedik helyre csúsztak vissza a bajnoki tabellán.

A Közép csoport második fordulójában a Paksi FC II vasárnap 11 órakor fogadja a Fradi második sorát. A Majosi SE vasárnap 17.30-kor a Taksonyt látja vendégül – ez lesz a klub történetének első NB III-as bajnokija. A Szekszárdi UFC a Szegedi VSE-vel meccsel Mórahalmon (17.30).

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!