újabb két év

2021.01.01. 17:18

Studer Ágnes és Bálint Réka is szerződést hosszabbított

TEOL

Forrás: kscszekszard.hu

Az év első napján nagyszerű hírekkel jelentkezett az Atomerőmű KSC Szekszárd: örömmel jelentették be, hogy Studer Ágnessel és Bálint Rékával két évvel meghosszabbították a játékosok 2021-ben lejáró szerződését – adta hírül honlapján az NB I-es klub. A részletekről Szabó Gergő ügyvezető mesélt.

„Nagyon boldog vagyok, hogy sikerült gyorsan és zökkenőmentesen megegyezni mindkét saját nevelésű játékosunkkal. Ahogyan eddig, ezután is az a legfontosabb a klub számára, hogy saját nevelésű játékosaink minél nagyobb számban legyenek a felnőttcsapatban.

Örömteli, hogy már formálódik a következő szezonbeli magyar keretünk, hiszen Ági és Réka mellett Gereben Lívia, Krnjics Szara, Miklós Melinda és Pop Anamária is rendelkezik szerződéssel a 2021/2022-es idényre. Az évzárás nem úgy sikerült, ahogy szerettük volna, de úgy gondolom, ezzel a bejelentéssel mégiscsak jól indítottuk az új esztendőt! Szeretnék a klub nevében nagyon boldog új évet kívánni szurkolóinknak és minden kosárlabdabarátnak!”

– Nagyon örülök, hogy további két évet játszhatok Szekszárdon – értékelte a megegyezést Studer Ágnes, aki 2013 óta játszik a felnőttcsapatban. – Nagyon szeretem a csapatot, a klubot, a szurkolókat és a várost. Természetesen vannak céljaim csapatszinten és egyénileg is, amiket szeretnek elérni a következő két évben, és bízom is benne, hogy sikerrel járok, járunk. Remélem, hogy minél előbb újra szurkolók előtt játszhatunk. Szeretnék mindenkinek boldog új évet kívánni és remélem mihamarabb találkozunk!

Bálint Réka, aki megszakításokkal már a 11. szezonját tölti a klubnál, így értékelte a hosszabbítást.

– Nem kellett sokat gondolkoznom az ajánlat elfogadásán, hiszen minden ideköt Szekszárdra. Ami a pályafutásom elején még távoli célnak tűnt, az mára már egy megvalósult álom, vagyis hogy a nevelőegyesületemben a legmagasabb célokért küzdhetünk nap, mint nap. Remélem, továbbra is tudjuk tartani ezt a szintet és még sok közös sikerben lesz részünk együtt. Szeretnék továbbra is a csapat hasznos tagja lenni, a pályán kívül pedig biztos pontot nyújtani a csapattársaim számára, olyan csapattársként, akire minden helyzetben számíthatnak.

Borítóképünkön: Szabó Gergő ügyvezető a hosszabbításra és egy boldog új évre koccintott Studer Ágnessel (balról) és Bálint Rékával

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!