Futsal

2021.04.19. 18:10

Helytálltak a paksiak a dobogós otthonában

A dunaújvárosiak elleni 5–4-es győzelem után közel volt az újabb pontszerzéshez az Atomerőmű SE NB II-ben szereplő női együttese.

R. G.

20210411_ASE-Dunaújváros, Női futsal NB II._Paks_Molnár Gyula_TN

Fotó: MOLNAR GYULA

Horváth György csapata a tabellán harmadik helyen álló Máltai SE vendégeként lépett pályára, és annyira jól tartotta magát, hogy egészen a 38. percig döntetlenre állt. A hazaiknál azonban ihletett formában játszott Béres Lilla, aki egymaga vállalta magára csapata összes találatát.

NB II, Nyugati csoport, a 18. fordulóban.

Máltai SE–Atomerőmű SE 4–3 (1–0). Törökbálint Aréna, V: Páldi F. (Molnár P., Csatlós A.).

ASE: Kovács K. – Klézli, Fritz F., Sajabó, Trapp E. Csere: Marosi J., Vass V., Fejes B., Éberling, Maláti G., Boda. A paksiak góljait Trapp Enikő, Fritz Fanny és Maláti Gréta szerezte.

A bajnokságban a Csepel UP SE vezet 36 ponttal, a második ELTE-BEAC-nak 30, a harmadik Máltai SE-nek 27 pontja van. A dunaújvárosiak 21 ponttal negyedikek, a Viadukt SE Biatorbágy 19 ponttal ötödik, a Kelen SC 10 ponttal hatodik, az Atomerőmű SE pedig 9 ponttal a hetedik (utolsó) helyen áll. A Kalafa SE korábban visszalépett, így őket kizárta a szövetség.

Az ASE vasárnap 10 órakor a Viadukt-Biatorbágy együttesét fogadja a Gesztenyés úti sportcsarnokban. A szezonból ezen a meccsen kívül még két találkozójuk (Kelen, ELTE BEAC) van hátra.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!