kosárlabda

2021.06.07. 16:30

Studer Ágnes túl van az operáción

Túl van a műtéten Studer Ágnes, az Atomerőmű KSC Szekszárd NB I-es női csapatának irányítója. A 22 éves kosárlabdázónak a bokáját kellett megoperálni.

Tolnai Népújság

Fotó: Beküldött kép

„Már a szezon végéhez közeledve egyeztettünk a klubbal arról, hogy amikor véget ér a bajnokság, akkor elmegyünk orvoshoz, ugyanis a bokámmal voltak gondok – emlékezett a klub hivatalos honlapján Studer Ágnes.

Studer Ágnes és Szabó Gergő, a KSC ügyvezetője elnöke (Beküldött kép)

– Egy kisebb műtétre volt szükség, amit Budapesten végeztek el. Az operáció jól sikerült, az orvosaim is ezt mondták, és szerencsére csak egy éjszakát kellett a kórházban maradnom, másnap már haza is jöhettem.

Szeretnék köszönetet mondani dr. Czipri Mátyásnak és segítőinek, úgy érzem, nagyon jó kezekben vagyok. Most két hétig fekvőgipszben leszek, utána két hét járócsizma következik, de akkor már gyógytornázni is elkezdhetek. Tudom, hogy az egész nyaramat azzal kell töltenem, hogy utolérjem magam, hogy a szezon kezdetére megfelelő erőállapotba kerüljek és a csapat rendelkezésére álljak, de fejben felkészültem.

Nyilvánvalóan sok munkára lesz szükség, de örvendetes, hogy a családom, a csapattársaim, a barátaim, s a klubnál dolgozók rengeteget segítenek majd, amiért előre is nagyon hálás vagyok” – fogalmazott Studer Ágnes.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!