Labdarúgás

2021.08.25. 20:56

Hivatalos ajánlat még nem érkezett Hahn Jánosért

Egyre nagyobb a valószínűsége annak, hogy Pakson marad Hahn János.

T. N.

Paks 20210814 Labdarúgás 2021 NBI NB1 OTP Bank Liga Paks Debrecen DVSc Fotó Földi Imre Nemzeti Sport Hahn János Sylvain Deslandes

Fotó: NS

Az atomvárosiak támadója kiváló szezonon van túl, az OTP Bank Liga előző idényében 22 találattal gólkirályi címet szerzett, s tagja volt a magyar válogatott Európa-bajnoki keretének is, egyelőre azonban úgy tűnik, nem áll légiósnak.

A Paksi FC ügyvezetője, Haraszti Zsolt a Nemzeti Sportnak úgy fogalmazott, hivatalos ajánlat továbbra sem érkezett a csatárért, de ha változik a helyzet, akkor leülnek tárgyalni. Bánkódni azonban nem fognak, ha az előző idény gólkirálya továbbra is őket erősíti majd.

Hahn János után – akinek piaci értékét 750 ezer euróra teszi a Transfermakt – sajtóhírek szerint az orosz, a török és a lengyel élvonalból, valamint a német másodosztályból érdeklődtek. A 26 éves támadó a bajnokságban ott folytatta, ahol tavasszal abbahagyta: három mérkőzésen (egyszer kezdőként, kétszer csereként lépett pályára) három gólt szerzett.

Az átigazolási időszak Európa legtöbb országában augusztus 31-én, kedden, éjfélkor zárul le.

Borítóképünk: Hahn János egyelőre itthon bolondíthatja a védőket

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!