labdarúgás

2021.10.26. 15:38

Villanyfényes rangadót játszik Bonyhádon a Kakasd SE

Tolnai Népújság

Fotó: Makovics Kornél

Bár a szezon előtti felvezetőnkben az idény egyik meglepetéscsapataként emlegettük a kakasdi együttest, arra nem gondoltunk volna, hogy lesz egy olyan Bonyhád–Kakasd rangadó, amelyet a vendégek várnak előkelőbb helyről a tabellán.

Márpedig most ez a helyzet, Takács Norbert (borítóképünkön) együttese sorozatban hat győzelemnél jár, s úgy van egy ponttal lemaradva a listavezető Tamásitól, hogy két mérkőzéssel is kevesebbet játszott. A titkot már lapunk is megpróbálta meglesni, ám Takács Norbert eddig udvariasan elhárította az érdeklődést, mondván ők mindenféle sajtóvisszhang nélkül, csendesen szeretnék tenni a dolgukat. Márk Attila, a gárda kapitánya pedig csupán annyit mondott, hogy a csapategységben rejlik a titkuk.

Szerda este a szezon eddigi legnehezebb meccse vár a kakasdiakra, akik 18 órától villanyfényes meccsen azzal a BVLC-vel meccselnek, amely vasárnap a Völgységi el Clásicó megnyerésével (4–3-ra győzték le a városi rivális majosiakat) melegített, s győzelme esetén pontszámban beérné holnap esti riválisát.

Megyei I. osztály, az 5. fordulóból elhalasztott mérkőzés

Bonyhád VLC–Kakasd SE

Szerda, 18 óra. Vezeti: Mihálovics L. (Álló T., Vámosi A.).

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!