Labdarúgás

2022.03.01. 17:28

Fradi-legendák gáláztak Dombóváron

Korábban a Bajnokok Ligájában szereplő játékosokat is láthatott a közönség a Ferencváros öregfiúkcsapatában, amely a Dombóvári Labdarúgó Klub (DLK) meghívását elfogadva játszott gálameccset Dombóváron.

Varga Szilvia

Várai Mátyás (balra), a DLK és Keller József, a Fradi kapitánya a játékvezetőkkel (A szerző fotója)

A Dzurják József dirigálta Fradiban Telek András, Keller József, Lászka Balázs, Kovács Imre, Zsolnai István, Józsi György, Máté Csaba, Tóth Zsolt, Bánki József, Solti Zoltán, Völgyi Dániel és Mangult Zoltán mellett Kardos Ernő, valamint két dombóvári játékos, Fábián Zsolt és Kis Dániel is lehetőséget kapott. 

A kezdőrúgást Tóth Dominik, dombóvári fiatal végezhette el. A mérkőzés előtt Gazdag Tiborról, a tragikus autóbalesetben elhunyt kapustársról, és három játékos édesapjáról emlékeztek meg. 

Ujvári Kálmánról, a dombóvári futball fejlődéséért hosszú éveken keresztül kiemelkedő munkát végző edzőről, Nagy Béláról, aki egykor szintén a dombóvári csapatot erősítette és Farkas Imréről ugyancsak megemlékeztek. Mindhárman a közelmúltban távoztak a földi életből. 

A DLK tizenhét fős kerettel és négy meghívott játékossal állt ki, köztük azzal a Gyánó Szabolccsal, aki évekig játszott az NB I-ben, s megfordult a portugál élvonalban is. A korábbi NB III-as dombóvári labdarúgó csapatból többen is oszlopos tagjai a DLK-nak. 

Az első félidőben rövid idő alatt két gólt is szerzett a DLK, melyre egy válasz érkezett, így egygólos előnnyel vághattak neki a második félidőnek a hazaiak. Hamar fordult a kocka, és egyenlítés után a mérkőzést 5–4 arányban nyerték meg a futball-legendák. 

A gólokat Varga Tamás (2), Kis Dániel, Gyánó Szabolcs, illetve Völgyi Dániel (2), Józsi György (2) és Lászka Balázs szerezte.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!