Labdarúgás

2022.07.18. 11:05

Lajos Dávidé a közönségdíj

Több mint negyvenezer szavazat érkezett be a megyei II. osztályú labdarúgó-bajnokság tavaszi szezonjának legjobbjaira, a legtöbbet Lajos Dávid, a Nagymányoki SE támadója kapta, így ő veheti majd át a Tolnai Népújság és a TEOL.hu különdíját.

B. S.

Lajos Dávid (balról) a gólkirályi cím mellé a közönségdíjat is begyűjtötte

Fotó: Makovics Kornél

A gólkirály komoly csatát vívott a tolnaiak támadójával, Bucher Barnabással, végül a völgységi játékos 21.164 vokssal végzett az élen, a bajnokcsapat labdarúgója 19.687 szavazattal lett második.

Mint arról korábban beszámoltunk, a szakmai díjat Pál István, a Nagymányoki SE futballistája érdemelte ki, aki ötször szerepelt a forduló válogatottjában. A fiatal támadó az MLSZ Tolna megyei igazgatósága által felajánlott díjat veheti majd át. A Tolnai Népújság és a TEOL.hu évek óta jutalmazza a megyei első és második vonal legjobb teljesítményt nyújtó futballistáit. 

Az őszi idény szakmai díjasának Rozgonyi Erik, a Mórágyi SE védője bizonyult, míg a közönségdíjat Gere Oszkár, a Nagymányoki SE labdarúgója vehette át.

Elmondható tehát, hogy a 2021/2022-es idényben Hegedűs Péter együttese vitte a prímet a megyei II. osztályban, a négy díjból ugyanis három az ezüstérmes nagymányokiakhoz került.

A Pál Istvánnal készített interjúnkat itt olvashatja el, kattintson ide!

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!