Labdarúgás

2022.07.09. 13:18

Már az első percben betalált a III. Kerület kapujába a Paksi FC

A Paksi FC 3–1-re legyőzte a III. Kerületi TVE csapatát a két együttes szombati felkészülési mérkőzésén. Böde Dániel már az első percben gólt szerzett.

Waltner Róbert csapatának ez lesz a harmadik tesztmeccse az edzőtáborban (Fotó: Molnár Gyula)

Hatodik felkészülési mérkőzésén az ötödik győzelmét aratta a Paksi FC, amely a harmadosztályú III. Kerületi TVE gárdáját múlta felül ma délelőtt a Fehérvári úti stadionban. Az atomvárosiak Böde Dániel révén már az első percben megszerezték a vezetést, amire Tóth találatával ugyan még válaszoltak a fővárosiak, de a folytatásban már az történt a pályán, amit Waltner Róbert, a paksiak vezetőedzője eltervezett. A PFC második találata a Gyirmótról igazolt Varga Barnabás nevéhez fűződött, a legvégén pedig a saját nevelésű Vas Gábor volt eredményes.

A paksiak korábban 12–0-ra verték a Komárom-Esztergom megyei Kecskédet, 17–0-ra a szintén megye egyes Ercsi Kinizsit, 3–2-re az NB II-es BFC Siófokot, és 3–1-re a szlovák élvonalban szereplő dunaszerdahelyi DAC-ot. Szerdán a szintén NB II-es Szegeddel 2–2-re végeztek. 

Az atomvárosiak vasárnap ülnek buszra, s utaznak el Zrecébe, ahol egy hétig készülnek az OTP Bank Liga július 31-i rajtjára (a nyitányon a MOL Fehérvár FC lesz az ellenfél). Szlovéniában három felkészülési mérkőzést is vívnak: a montenegrói FK Arsenal Tivattal július 11-én 17.30 órakor játszanak Lenzsér Bencéék, majd két nappal később 17 órakor a cseh Sparta Praha, 16-án 15 órakor a szintén cseh Sigma Olomouc következik.

Felkészülési mérkőzés. Paksi FC–III. Kerületi TVE 3–1 (1–1)
Paksi FC, I. félidő: Nagy G. – Kovács N., Szélpál, Lenzsér, Szabó J. – Papp, Balogh B., Windecker – Haraszti, Böde, Nagy R. II. félidő: Nagy G. (Simon, 55.) – Osváth, Kinyik, Szekszárdi, Debreceni Z. – Gyurkits, Vas G., Bőle (Kesztyűs, 70.) – Sajbán, Varga B., Szabó B.
 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!