Jótékonykodás

2022.09.29. 16:00

A magyar fociválogatott védője is segít Laura gyógykezelésében

Szalai Attila, a magyar labdarúgó-válogatott védőjének mezére lehet licitálni, a befolyt összeget a hároméves kajdacsi kislány, Deák Laura gyógykezelésére fordítják.

TEOL

Forrás: Trollna megye Facebook oldala

Nemes ügy mellé állt a Trollna megye nevet viselő Facebook-oldal, segítséget nyújtva a hároméves kajdacsi kislánynak, Deák Laurának és családjának. Mint írják, a kislány agyi bénulás következtében kialakult hipotóniás izomgyengeségben szenved, ami annyit jelent, hogy nem a korának megfelelően fejlődik, még nem tud járni és beszélni. Ellenben mindig mosolyog, nagyon szereti a zenét és szeret játszani. 

A napokban elkezdődött kezelésének költségei azonban drágák, a szülei egyre nehezebben finanszírozzák őket. Az oldalt üzemeltetők így megkeresték Szalai Évát, a magyar labdarúgó-válogatott, Szalai Attila édesanyját, aki egyből továbbította fiának az üzenetet. A nagymamája által Tolna megyei, pontosabban tengelici kötődésű védő klubcsapata, a török Fenerbahce dedikált mezét ajánlott fel Laura gyógyulásáért.

Az árverés 2022. október 3-án, hétfőn 20 óráig tart.

További információ a Trollna megye Facebook-oldalon található.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!