Darts

2022.10.26. 17:38

Dombóváron maradt a kupa, Tóth Lászlóé lett a serleg

Nagyon erős mezőny jött a Dombóvári Darts Egyesület utolsó Open versenyére, amelyen helyi győzelem született.

TEOL

A verseny dobogósai

Fotó: Beküldött fotó

A Dél-Dunántúli Darts Liga top 10 játékosa közül öten is jelen voltak. A szokásos jó hangulatú, magas színvonalú versenyen láthattak 14 tökéletes kört, melyből Kádár Krisztián 4-et vállalt magára, ezzel el is hódítva a legtöbb 180-as címet. A házigazda Dombóvári DE játékosai sem tétlenkedtek, Valigura Ádám a harmadik csoportmérkőzésén egy csodálatos 160-as checkouttal borítékolta a legmagasabb kiszálló díjat. 

Lovas Bence és Tóth László vívta egymással az elődöntőt, ebből kifolyólag már biztos résztvevője volt a döntőnek egy dombóvári nyilas. Az elődöntőből Tóth jött ki jobban olyannyira, hogy a fináléban a Darányi DK játékosa, Somogyi István sem tudta megállítani. 

Végeredmény, I. hely: Tóth László (Dombóvári DE), II. hely: Somogyi István (Darányi DK), III. hely: Lovas Bence (Dombóvári DE) és Darók Béla (Darányi DK). 

Legmagasabb kiszálló: Valigura Ádám (Dombóvári DE) 160. Legtöbb 180: Kádár Krisztián (Pécsi DC) 4. Legjobb női versenyző: Toplak Dominika (Mesterhármas DC). 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!