NB III-as labdarúgó bajnokság

2022.10.18. 14:46

Kindl István szerint nincsenek messze az osztály szintjétől

Kindl István saját magát is okolja az Újpest otthonában elszenvedett vereség után, de azt mondja, nincsenek messze az osztály szintjétől.

TEOL

Kindl István csalódott, hogy ezt a meccset nem tudták megnyerni

Fotó: Molnár Gyula

Kilenc gólt hozó meccsen maradt alul a Paksi FC az Újpest FC-vel szemben a két NB I-es csapat tartalékjainak bajnokiján. A Közép csoport 13. fordulójában lejátszott találkozón a zöld-fehérek a 9. percben már 2–0-ra vezettek, de aztán jött egy komolyabb rövidzárlat, és az újpestiek a 22. és a 45. perc között öt gólt (!) is szereztek. A mérkőzés végén nagy hajrát vágott ki a PFC, de csak szépíteni sikerült, egyenlíteni nem. 

„Megérdemelt az Újpest győzelme. A legkisebb védelmi hibáinkat is góllal büntették az első félidőben. Jó mérkőzés lehetett sokaknak, de számunkra nem volt az. Az én felelősségem is benne van a vereségben, hiszen az a csapat, amelyik vezetőedzővel rendelkezik, nem kaphat huszonhárom perc alatt öt gólt, főleg úgy, hogy nálunk volt az előny. Hiányzott a védőink közül egy olyan vezér, aki megállította volna a csapat lejtmenetét a pályán, sajnos ez nekem a pálya széléről nem sikerült. Nem vagyunk messze a mezőnytől, de egy-egy gólokkal rendre alulmaradunk az olyan mérkőzéseken, ahol akár eredményesebbek is lehetnénk” – értékelte az összecsapást klubja honlapjának a paksiak vezetőedzője. 

A hétvégi fordulóban a Szekszárdi UFC hátrányból felállva verte 2–1-re a kecskemétiek második számú csapatát, míg az újonc Majosi SE 0–0-s döntetlent ért el az ESMTK vendégeként. 

A 14. körben, október 22-én, szombaton a Paksi FC II a Ceglédi VSE-t fogadja (11 óra), míg a Szekszárdi UFC a Hódmezővásárhely FC vendége lesz. Utóbbi találkozó 13 órakor kezdődik. A Majosi SE a Makó FC visszalépése miatt a hétvégén szabadnapos lesz. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!