NB III-as foci

2022.10.16. 15:18

Értékes pontot szerzett az ESMTK otthonában a Majos

Tíz sárga lap igen, gól viszont nem született az élmezőnyhöz tartozó ESMTK és a Majosi SE találkozóján az NB III Közép csoport 13. fordulójában.

B. S.

A majosiak (középen, szemből Keczeli Krisztián) egy ponttal gazdagodtak

Fotó: Makovics Kornél

A szeptember végén belekerült hullámvölgyből szeretett volna kijönni a Majos, mely a Kecskeméten aratott 1–0-s siker óta a Hódmezővásárhelytől (1–3), az ESMTK-tól (0–1) és a Szekszárdtól is vereséget szenvedett (0–2). Habár Kardos Ernő együttese már 312 perce gólképtelen, a dobogó közelében álló fővárosiak ellen (melyben a szekszárdi nevelésű Wirth Dánielnek kezdőként 66 perc jutott) megszerzett egy pont bravúrnak számít.

NB III, Közép csoport, 13. forduló

ESMTK–Majosi SE 0–0
Budapest, v.: Juhász B. (Holpál, Urbán R.)
ESMTK: Jeszenszky – Lipcsei Á., Soós B. (Ferkel, 87.), Slezák, Sükösd (Gáspár M., 66.), Kovács B., Márton D., Molnár R., Túri (Molnár T., 77.), Molnár J., Wirth D. (Lucz, 66.). Edző: Turi Zoltán
Majos: Vukman – Czuczi, Pál A., Ledneczki, Kugli – Hock (Széles, 80.), Budai I., Nagy N. (Bányai, 91.), Kovács L. (Petrovics, 66.), Rituper (Keczeli, 66.) – Pólics (Sajnovics, 66.). Edző: Kardos Ernő

A másik két megyei érdekeltségű mérkőzésen a Szekszárdi UFC győzni tudott, a Paks II viszont vereséget szenvedett.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!