Női kosárlabda Euroliga

2022.10.12. 22:45

Nyert a Sepsi, de a görögök kezében a továbbjutás sorsa

Újabb meccset játszottak a női Euroliga belgrádi selejtezőjében, amelyen a román ACS Sepsi SIC legyőzte a házigazda KKZ Crvena Zvezdát.

TEOL

Legyőzte a házigazdát a Sepsi, de nagy valószínűséggel ez a siker nem lesz elég nekik

Fotó: FIBA

Nagy valószínűséggel azonban ez sem lesz elég az erdélyieknek ahhoz, hogy feljussanak a legrangosabb kupasorozat főtáblájára. A nyitányon ugyanis elég simán 73–54-re kikaptak az Olimpiakosztól, s mivel a görögök csütörtökön játszanak még a nem túl acélos szerbekkel, jó eséllyel ők kerülnek majd be az Atomerőmű KSC Szekszárd csoportjába. 

A kedd esti meccsen a Sepsi nagyon megnyomta az első két negyedet, s a nagyszünetben 55–28-ra vezetett. A fordulás után feltámadtak a hazaiak, míg a románok elveszítették a fonalat, így szorosabb lett a vége. A 83–63-ra nyerő Sepsiben Cave Khadijiah 20, Britney Jones 19, Maria Jespersen 18 pontot dobott, a korábbi KSC Szekszárd-játékos, Pop Annamária ott ült a kispadon, de nem kapott lehetőséget. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!