Férfi kosárlabda NB I/B

2022.11.02. 12:20

A szigorúbb védekezés hozta meg a bonyhádi sikert

Jan Pavlik szerint az volt a vásárhelyiek elleni győzelmük kulcsa, hogy a szünet után rendbe tették a védekezésüket.

TEOL

Jan Pavlik a szünetben felrázta csapatát, amely a fordulás után bedarálta ellenfelét

Fotó: Máté Réka

Mint arról beszámoltunk, az Atomerőmű KSE Bonyhád 90–69-re legyőzte a Bodrogi Bau Vásárhelyi Kosársuli csapatát az NB I/B-s férfibajnokság Zöld csoportja 7. fordulójában. A völgységiek szezonbeli második sikerüknek örülhettek. 

„Gratulálok a csapatnak és igazából az ellenfélnek is, ugyanis klasszikus center nélkül játszották végig a meccset – összegezte a látottakat Jan Pavlik, a bonyhádiak vezetőedzője. – Az első félidőben kerestük magunkat, aztán a nagyszünetben megbeszéltünk pár dolgot, ennek köszönhetően feljavult a védekezésünk, ami egyből meghozta az eredményét. Elkezdtünk harcolni, segíteni egymásnak. Azt kértem a fiúktól, hogy mutassák meg, képesek úgy játszani, ahogy azt már egyszer megtették két hete a Pénzügyőr ellen. Vasárnap újabb fontos meccs vár ránk Nyíregyházán, remélem, hogy ugyanazzal a dinamikával kezdjük a meccset, ahogy a mostanit abbahagytunk, és akkor megnyerhetjük a találkozót” – tette hozzá.

A NYÍKSE–Bonyhád találkozó vasárnap 18 órakor kezdődik.  

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!