Labdarúgó NB I

2022.11.13. 09:09

Hahn János: „Örülök, hogy megtört a jég!”

A Paksi FC támadója 535 perc után talált be ismét az NB I-es bajnokságban.

TEOL

Hahn János nagyon hosszú böjtnek vetett véget az újpestiek ellen

Fotó: Szabó Miklós

Nagy kő esett le Hahn János szívéről az Újpest FC elleni bajnoki 48. percében. A 27 éves támadó az első gólját szerezte a Paksi FC színeiben azóta, hogy a dunaszerdahelyi DAC-tól visszatért nevelőklubjához. Mint arról hírportálunkon is beszámoltunk, a paksiak 3–1-re legyőzték a lila-fehéreket, így a felsőházban, a hatodik helyen mehetnek téli pihenőre.

„Örülök, hogy megtört a jég! – mondta boldogan a találkozót követően Hahn János. – Egy csatárnak nagyon fontos, hogy gólokat szerezzen, főleg, ha becsúszik egy olyan etap, mikor sokáig nem talál a kapuba. Lényegesebb azonban, hogy csapatként meg tudtuk nyerni az év utolsó mérkőzését hazai pályán. Boldogan mehetünk tehát a szünetre, ahol tovább rendezhetjük a sorainkat. Rengeteg sérültünk van, ők ez idő alatt visszatérhetnek. Az utolsó két hazai pályán kivívott győzelmünk, a Bp. Honvéd és az Újpest ellen azt mutatja, mennyi erő is van a csapatban”zárta Hahn János. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!