Férfi kosárlabda NB I

2022.11.19. 19:23

Szerződést bontott Devonte Greennel az Atomerőmű SE

Nem sok sót esett meg Pakson az amerikai Devonte Green, akivel szerződést bontott az Atomerőmű SE NB I-es férficsapata.

TEOL

Devonte Green (2-es mezben) többet nem lép pályára az ASE színeiben

Fotó: Lang Róbert

Nem váltotta meg a világot Devonte Green Pakson, pedig nyáron nagy reményekkel érkezett a négyszeres magyar bajnok, négyszeres honi kupagyőztes Atomerőmű SE-hez. Az 1997-es születésű hátvéd hat mérkőzésen átlagban 10 pontot, 4,7 lepattanót és 2,1 gólpasszt jegyzett a paksi klub színeiben. A legjobb meccsét az Alba Fehérvár ellen játszotta a nyitányon, akkor 17 ponttal, 8 lepattanóval és 5 gólpasszal zárt. 

Sajnos azt követően elfogyott a lendülete, s a folytatásban már megközelíteni sem tudta ezt a produkciót, pedig nem is családi „hátszelet” kapott otthon, a testvére ugyanis az a Danny Green, aki három csapattal is bajnoki címet tudott szerezni az NBA-ben. A paksi klubvezetés a DEAC-cal szemben hazai pályán 69–62-re elveszített összecsapás után kezdeményezte Green szerződésének felbontását, aminek részleteiről ma állapodott meg a piros-fehér egylet a játékos képviselőjével. 

Az Atomerőmű SE már Devonte Green nélkül szenvedett vereséget péntek este a Szolnoki Olajbányász otthonában. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!