Megszületett a döntés

2022.11.10. 09:30

Zárt kapus büntetést kapott a Madocsa SE

Az MLSZ Tolna Megyei Igazgatósága döntést hozott a Madocsa SE–Bonyhád-Börzsöny SE megyei II. osztályú labdarúgó-mérkőzésen történt rendbontásokkal kapcsolatban.

B. S.

Képünk illusztráció

Fotó: Molnár Gyula

Az MLSZ Tolna Megyei Igazgatóság Fegyelmi Bizottsága a november 7-én megtartott ülése értelmében a Madocsa SE-t „2 (kettő) soron következő Megyei II. o. felnőtt bajnoki mérkőzés nézők nélkül, zárt sportlétesítményben történő megtartására rendeli el” – áll a TMLSZ közleményében.

Ez azt jelenti, hogy Böde Dániel együttese a hétvégi ASE Paks, valamint a hatodik fordulóból november 27-re halasztott Nagymányoki SE elleni találkozót kénytelen lesz zárt kapuk mögött lejátszani.

A Fegyelmi Bizottság hozzáteszi, a sportlétesítménybe sportszervezetenként 25 fő (labdarúgók, vezetők, kísérők), a 15 főre felemelt rendezői létszám és a mérkőzés lebonyolításához szükséges technikai személyzet léphet be, de a rendező szervezetnek lehetősége van arra, hogy 14 év alattiak ingyenesen tekintsék meg a mérkőzést. Emellett az MLSZ Tolna Megyei Igazgatóság által hivatalból kirendelt szövetségi ellenőr fogadására és költségeinek viselésére kötelezi a hazai klubot.

Ezzel egy időben a megyei szövetség Versenybizottsága úgy döntött, hogy a játékvezető által beszüntetett mérkőzés három pontját 3–0-s gólkülönbséggel – a Versenyszabályzat értelmében – a vétlen csapat, jelen esetben a Bonyhád-Börzsöny SE kapja meg.

Ahogy arról oldalunkon is beszámoltunk, szurkolói rendbontás miatt ért idő előtt véget a Madocsa SE és a Bonyhád-Börzsöny SE október 30-i bajnoki találkozója. Erről részletesebben ebben a cikkben írtunk.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!