Félbeszakadt

2022.10.31. 11:02

Rendbontás miatt idő előtt ért véget a Madocsa–Bonyhád-Börzsöny bajnoki

A partjelző inzultálása miatt a játékvezető a 80. percben félbeszakította a Madocsa SE–Bonyhád-Börzsöny SE megyei II. osztályú bajnok mérkőzést.

B. S.

Képünk illusztráció

A találkozó első gólját Máté Norbert szerezte büntetőből, majd Karszt László fejesgóljával döntetlennel mehettek pihenőre a felek. Az iramra nem lehetet panasz a találkozón, a börzsönyiek támadtak többet, míg a két kapufát is szerző vendéglátó inkább kontrákból próbált veszélyt teremteni. Egy ilyen helyzetből vezethette volna egy az egyben kapura a labdát a madocsai játékos, de les miatt megállította a játékvezető a próbálkozást. Néhány hazai szurkolónál itt szakadt el a cérna, s „találták meg” a partjelzőt. A hajrához érve a meg nem adott tizenegyesnél egy felháborodott néző szaladt be a pályára, majd a partjelzőt sörrel spriccelték le, ami miatt a játékvezető a 80. percben félbeszakította a mérkőzést, számolt be a történtekről tudósítónk.

Madocsa SE–Bonyhád-Börzsöny SE – félbeszakadt
Madocsa, v.: Vámosi A. (Szabó J., Deutschmann)
Madocsa: Bérdi – Nickl, Varga T., Kern T. (Éger L., 53.), Karszt L., Gondos – Herger, Wenhardt (Eke, 53.), Araczki A. (Váli, 76.) – Böde I., Besenczi I. Edző: Böde Dániel
Bonyhád-Börzsöny: Ladányi – Baranyi (Takács B., 68.), Fazekas T., Máté N., Guzorán P. – Bogos, Pechár (Bece, 26.), Tóth R., Buzás T. – Kósa, Erős (Bajkai, 76.). Edző: Töttős László
Gólszerzők: Kraszt L. (43.), illetve Máté N. (30., 11-esből)

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!