Férfi kosárlabda

2022.12.06. 18:42

Az U18-as válogatott csapatvezetőjének kérték fel Gulyás Róbertet

Az U18-as férfi válogatott csapatvezetőjének nevezte ki a Magyar Kosárlabdázók Országos Szövetsége (MKOSZ) Gulyás Róbertet, az Atomerőmű SE szakosztályelnökét.

TEOL

Gulyás Róbert örömmel mondott igent a felkérésre

Fotó: MW

„Nagyon nagy megtiszteltetés ért, és örömmel fogadtam el a felkésért – mondta Gulyás Róbert. – Külön pozitívum számomra az, hogy egy olyan korosztály csapatvezetője lehetek, melyhez potenciálisan paksi játékosok is csatlakozhatnak. Remélem, hogy a sok tapasztalatot, melyet pályafutásom alatt szereztem kamatoztatni tudom és segíteni tudok a fiataloknak a sikeres szereplésben.” 

Gulyás Róbert az U16-os magyar válogatott három tehetségére, a paksi korosztályos csapat mellett az NB I/B-s Atomerőmű KSE Bonyhádban edződő Pavlik Botondra és Kékesi Kolosra, valamint a Németországban légióskodó Buglyó Barnára gondolt. A három ifjú nyáron ott volt a B-divíziós Európa-bajnokságon, amelyet négy győzelemmel és négy vereséggel a 13. helyen fejezett be a magyar csapat. 

A paksiak közül Kékesi 15,1 ponttal, 5,3 lepattanóval és 3,4 gólpasszal, Buglyó Barna 11,5 ponttal, 4,5 lepattanóval és 2,4 gólpasszal, Pavlik Botond pedig 4,3 ponttal, és egyformán 3,3 gólpasszal és lepattanóval zárta a tornát. 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!