NB III-as labdarúgás

2022.12.08. 12:05

Három győzelemmel zárta az őszi idényt a Paksi FC NB III-as csapata

A szezon hajrájára az NB III-as paksi fiatalok felvették a ritmust, s ennek meg is lett az eredménye, hiszen egészen a 9. helyig jöttek fel a tabellán.

TEOL

Az idény végére nagyon összeálltak a paksiak, aminek meg is lett az eredménye

Fotó: Molnár Gyula

A bajnoki címre esélyes Dunaújváros FC elleni 3–1-es győzelemmel fejezte be az őszi idényt a Paksi FC második csapata az NB III-ban. A közép csoportban szereplő atomvárosiak három győzelemmel (az MTK II-t 2–1-re, a Ferencváros II-t 3–2-re verték) zártak, így jó szájízzel mehettek téli pihenőre. 

„Szenzációs idényzárót rendeztünk – mondta Kindl István, a paksiak vezetőedzője. – Egy bajnokaspiráns ellen párharcerősen, agresszíven, határozottan léptünk fel. A játék képe alapján teljesen megérdemelten tartottuk itthon a három pontot. Győzelmünket sajnos két bosszantó sérülés árnyékolta be, Vas Gábor válla ismét megsérült, míg Tamás Olivér már a bemelegítésnél jelezte, gondja van. Nekik ezúton is jobbulást kívánunk” – mondta.

A teljes keretnek gratulálok az őszi szerepléshez – folytatta Kindl István. – Az első egy-két hónapunk nehéz volt, erre számítottunk is, azonban amint fiataljaink felvették a felnőtt bajnokság ritmusát, kiegyenesedtünk. Ezt bizonyítottuk az utolsó három-négy mérkőzésünkön, ahol rendre dominálni tudtunk. Kiváló teljesítményeket nyújtva nyertük a mérkőzéseket, büszke vagyok a játékosainkra, akik megmutatták tehetségüket a felnőtt mezőnyben” – értékelte az összecsapást a szakember. 

A paksiak február 12-én a Bp. Honvéd második csapatának otthonában kezdik meg a tavaszi szezon küzdelmeit. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!